發新話題

JUL 10 期指,期權

睇option成交, 果 range 去左 20000-21200
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:47 發表

八爪魚尋日仲係五線開花時就出左post叫人平short put
等到班財經演員事後孔明時巳經输到pat pat開花
尋晚八爪魚報夢話我知呢次會穿底,信不信由你
可唔可以問埋時間?

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-7-15 15:48 發表

靜靜雞話你知, 我今朝都買左張@100, 呢張等3日
HAHA.... 勁呀... C HING>....... 食飽飽...

反彈未見有力, 看4:00後的小動作如何...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:57 發表

你睇翻我尋日個post, 意會到幾多...再唔係比個PM我
好, 今晚再睇番先

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:47 發表

八爪魚尋日仲係五線開花時就出左post叫人平short put
等到班財經演員事後孔明時巳經输到pat pat開花
尋晚八爪魚報夢話我知呢次會穿底,信不信由你
邊個係八爪魚?

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:57 發表

你睇翻我尋日個post, 意會到幾多...再唔係比個PM我
C 姐我都想知

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-15 15:57 發表
反彈未見有力, 看4:00後的小動作如何...
C HING.. 有咩新動向.. 早D 講... 我考慮緊平唔平倉.......

暫時睇美股.. 今晚都有機會跌...... (自己睇法)

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-7-15 16:00 發表

邊個係八爪魚?
世杯預測德國出局個隻爪魚....好出名Ka

me too have 20000Lp but me hold one day....

發新話題