發新話題

NOV 11 期指,期權

引用:
原帖由 5466 於 2011-11-10 14:24 發表

大時代已見前交叉, 就快見子午
大大仙由於是YKL, 有機會形成罩, 或待DCC行完, 留意大仙 & 大時代有否同步配合再SOP
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Thank you OK hing!

引用:
原帖由 KM88 於 2011-11-10 09:22 發表
total killed cow when open

19,700-19,799        90         
19,600-19,699        94        
19,500-19,599        24         
19,400-19,499       524         
19,300-19,399        436         
19,20 ...
190 cow killed

會唔會好似8月咁2 日3000點

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-11-10 15:22 發表
會唔會好似8月咁2 日3000點
殺完A5再採100點引淡還是直落?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 842# OK~ 的帖子

睇來銀行股未收手....

重點新聞今日14:59港股直擊

勁插逾千點失萬九 滙控挫9%

放大圖片
港股三時後跌幅擴大,2時50分跌穿上午低位後,萬九點亦隨後於3時06分失守,主要受內地股市跌幅擴大至收市拖累,上證綜合指數收報2479,跌45點。恒指最新報18977,跌1036點。國企指數報10274,跌638點或5.8%。

滙控(00005)最新跌8.7%報62元,一度跌9%見61.8元。

thank you c-hing.

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-10 16:06 發表
好友用力   
講多2 次PLEASE

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-10 20:20 發表
無厘頭,唔使講,天日1定升,再eat 550x5x50=$137500夠皮
你係買期子定期權???

發新話題