發新話題

JUL 12 期指,期權

本人愚見.可下試188底位即月!

引用:
原帖由 51102 於 2012-7-23 09:36 發表
約星期五開200一張可吃50點了!
Ching 真利害, 可否於同學會回詳加指導

Thanks

引用:
原帖由 51102 於 2012-7-20 22:31 發表
太陽子午左,下星期跌都唔會太多!193有甘仔和20ma守住!真係short會著數過long!下星期估計過倉198-190,sc198都唔錯,各位師兄請賜教

即月期指張數唔算多在最后成交日行使價点數估計約為 ...
ching 你又中咗!

引用:
原帖由 51102 於 2012-7-23 09:40 發表
本人愚見.可下試188底位即月!
请教爲何会到188?

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-7-20 16:34 發表

High water to gap down next Monday
大師兄 ----勁!

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-7-19 15:07 發表
各位午安!

昨日上午(7月18日)期指下試193水平, 低見19307點反彈, 下午大仙未能見SBO向上, 並形成金鐘罩繼續尋底, 低見19110點回升
今日(7月19日)
期指裂口高開, 上破195水平, 高見19620點回落

**** 本內容被作者隱藏 *****
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-7-20 16:17 發表
期指下午上試另一反彈浪之力量縮減次目標約19670-19680水平, 16:15 @ 19675點
各位早晨!

上週五(7月20日)期指上試另一反彈浪之力量縮減次目標約19670-19680水平, 收市前高見19675點回落, 今日(7月23日)
期指裂口低開, 見大成交下破調整力量縮減首目標約19300水平, 低見19090點反彈

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 CB900 於 2012-7-20 15:06 發表
太陽子午左,下星期跌都唔會太多!193有甘仔和20ma守住!真係short會著數過long!下星期估計過倉198-190,sc198都唔錯,各位師兄請賜教
E度d ching 個個都超勁呀!

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-7-23 09:33 發表

吹佢唔脹,遲咗一日
大師兄,小弟好佩服!

我食佐5張啦.今朝唔做嘢住等收市前返呢睇睇!

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-7-20 16:34 發表

High water to gap down next Monday
Fatpat兄Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題