發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 14:32 發表

期指1min由20475落到20270, 做咗2xxx張..
WOO.. 好誇張.......

比我博到...今早做左... LC... [email=2000@113]2000@113[/email]

如今曰穿20200....大市會發出沽訊號

OK C HING... 可唔可以幫我睇下....... 幾多會有大D 支持...... 因為我工力未夠...

你話個市唔係頂著俾農行上市, 真係唔信, 有無咁準時
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

我估下星期先來料......點知............
跌得超爽

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 14:40 發表

最好彩係你平左張HSF b4 lunch!  
YES...... 張HSIF... 係短炒.. 如果KEEP 過市... 我死左囉.....

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 14:36 發表
OK C HING... 可唔可以幫我睇下....... 幾多會有大D 支持...... 因為我工力未夠...
從日線圖睇, 期指頭先低位20270點係第一站MQ位, 下破就可能要睇19950-20000水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 14:32 發表

期指1min由20475落到20270, 做咗2xxx張..
ok兄響邊可以睇到呢??

可能再試大位203 ,小心

引用:
原帖由 soso 於 2010-7-15 14:43 發表

ok兄響邊可以睇到呢??
小弟喺SP Trader睇, 不過只能夠睇到張數..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題