發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 12:21 發表

MOC掟完界外球, 仲要行#2D3, 呢吓反彈有啲力水..
收市前... 應該會升多一段.... 我TARGET 是..20540

1MIN.. 比50壓住.... 升唔穿..

OI 20511 - CI20530

密食當三番....

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 12:19 發表

OK 兄... 如果穿左.. 20480... 是否已破壞了上升鬼.呢....
只係大仙MA支持, 如果dn0見MX再大成交下破20480先會繼續落, 否則現階段都係反覆..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 12:24 發表

收市前... 應該會升多一段.... 我TARGET 是..20540
到咗20537

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 12:27 發表

到咗20537
我平唔到.. 唔夠快..... 只可以在.. 20530 平.. 都唔錯......

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 12:15 發表

咁早foresee到八/九月升近22600再回落咁厲害?!
你有乜心水呢?

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 12:36 發表

都好呀, 費時過lunch, 要take risk.
YES>... 有得食.. 好過一陣開始.. GAP DOWN.. 咁咪死火.......

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 12:49 發表

sorry, 我無乜功力睇咁遠, 所以比較少做咁遠期option.  八月就開始諗個range.  我覺得都會在19000-22000徘徊, 但係呢個要等今次個單邊行左先可以再確定.
我同你差唔多位..... 我想做.. SC & SP... 但仲考慮中...

大陸係咁跌......... 會否是下跌浪開始呢.......

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 13:01 發表

我同你差唔多位..... 我想做.. SC & SP... 但仲考慮中...
sp 可以等下先, 可以買定d細long
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 12:26 發表

只係大仙MA支持, 如果dn0見MX再大成交下破20480先會繼續落, 否則現階段都係反覆..
期指1min由20475落到20270, 做咗2xxx張..

發新話題