發新話題

JUL 12 期指,期權

太陽子午左,下星期跌都唔會太多!193有甘仔和20ma守住!真係short會著數過long!下星期估計過倉198-190,sc198都唔錯,各位師兄請賜教

引用:
原帖由 takk 於 2012-7-20 10:04 發表
may want to kill bear cert at 19650-19700 level first.
10:05 期指 @ 19658點, Takk兄Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

thank you

引用:
原帖由 CB900 於 2012-7-20 15:06 發表
太陽子午左,下星期跌都唔會太多!193有甘仔和20ma守住!真係short會著數過long!下星期估計過倉198-190,sc198都唔錯,各位師兄請賜教
SC198 has 131pts

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-7-20 14:47 發表

會唔會快咗d呢?
Close around DH

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-7-17 15:43 發表
今日期指上破反彈力量縮減次目標約19450-19460水平, 高見19499點回落

以下內容需要回復才能看到

昨日(7月16日)大仙見SBO, 配合MOC見#2GP向上, 大時代今日上破TRP阻力、出關 & +#1PC, 唯Level II兩大圖仍見DCC,
期指如能見大成交上破19500水平, 將反覆上試另一反彈浪之力量縮減次目標約19670-19680水平19730水平

注意, 由於Level II兩大圖現行DCC,
期指反彈過後如見大成交下破193水平, 將反覆上試190水平

留意Bible、GP & TRP訊號轉變
期指下午上試另一反彈浪之力量縮減次目標約19670-19680水平, 16:15 @ 19675點
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-7-20 16:13 發表

Close around DH
以大仙圖看,昨午及今早運行二重二不規則形態浪!

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-7-20 16:24 發表

以大仙圖看,昨午及今早運行二重二不規則形態浪!
High water to gap down next Monday

引用:
原帖由 muigol 於 2012-7-19 09:44 發表
現貨如穿19479,上望19650-660,呢度重要時空位,我會set位put
吹漲!臨尾先秒殺到位,癡線

咁趕,下個星期要黎料啦

引用:
原帖由 muigol 於 2012-7-20 16:39 發表

吹漲!臨尾先秒殺到位,癡線

咁趕,下個星期要黎料啦
put

發新話題