發新話題

JAN 12 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2012-1-13 09:23 發表
i.v .so low this morning
Big brothers don't want us to short

gap = 19446-19489
bollinger top = 19343
last day high = 19286

last day low = 19070
10 ma = 18895

morning all~~~

上 19280/19370-410
下 19120-19040
"看好看淡隨勢而轉"

VHSI 現回落至22%,如果無估計錯誤,末來時間將會跌至10-13%橫行,甚至更低,未知對大市又有何啓示?或者有ching 巳心中有數

回復 792# tsuikinman 的帖子

tsui ching, 應該不會咁低吧...如果好似你咁講, 我知道有什麼可玩了...

金生水,鞍剛馬剛兩兄弟輪流玩,#1211今朝最高$21.-睇嚟快到隻中鋁

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2012-1-13 10:22 發表
VHSI 現回落至22%,如果無估計錯誤,末來時間將會跌至10-13%橫行,甚至更低,未知對大市又有何啓示?或者有ching 巳心中有數
跌到咁低?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2012-1-13 10:22 發表
咁開心??!!!

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-1-11 13:58 發表
財演有佢既重要性, 一幕一幕既慘情係一個俾自己既警戒

其實 "今日的我打到昨日的我" 是很正常的, 而家個市變化很快, 隨時係 "呢分鐘的我打到上分鐘的我", 哈哈

學懂自家技術, 就係要自己打到以前既自己, 誰以前唔 ...
師兄講得好!

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-1-13 10:39 發表

跌到咁低?
都係斷估,188p一套暫收息約二百點,如大市反覆調整過後突破19300,將加一套192p

發新話題