發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-18 12:04 發表

good....試下煲,可以加瘦肉嗎?
可以, 不過我們平時已吃太多肉, 所以煲了當水飲 5 會飲左太肥, 若 + 瘦肉煲, 建議 + 埋淮山一起煲, 對身體有益無害, 淮山要食堆最好, 而我煲羅漢果會+ 甘草及夏枯草及蜜棗一起煲, 不用+ 糖

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:12 發表

可以, 不過我們平時已吃太多肉, 所以煲了當水飲 5 會飲左太肥, 若 + 瘦肉煲, 建議 + 埋淮山一起煲, 對身體有益無害, 淮山要食堆最好, 而我煲羅漢果會+ 甘草及夏枯草及蜜棗一起煲, 不用+ 糖 ...
用以上食材...請問煲幾耐

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-18 12:05 發表

點煲呀??
我都病病地..............=.='
病跟就5 好住, 一切以清淡為主, 多飲暖水 (NO COFFEE), 食要清淡 (NO FRY), 盡量多些休息, 我初起就食銀"橋" & 牛黃解毒片幾天, 休息多些會好, 但病情沒好轉就要睇西醫
C 火, 這裡變左煲水版 TIM, SORRY ALL C HING

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:20 發表

C 火, 這裡變左煲水版 TIM, SORRY ALL C HING ...
.....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-2-18 12:15 發表

用以上食材...請問煲幾耐
一般 45 MINS 已 OK! 若落肉可煲耐 30 MINS

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:24 發表

一般 45 MINS 已 OK! 若落肉可煲耐 30 MINS
唔該晒love....all c hing ,lunch time 到

引用:
原帖由 loveiso5 於 2011-2-18 12:20 發表

病跟就5 好住, 一切以清淡為主, 多飲暖水 (NO COFFEE), 食要清淡 (NO FRY), 盡量多些休息, 我初起就食銀"橋" & 牛黃解毒片幾天, 休息多些會好, 但病情沒好轉就要睇西醫
C 火, 這裡變左煲水版 TIM, SORRY ALL C HING ...
thanks C hing.........唔係感冒,係喉嚨痛
Lunch la...........
講回正題,係尾段有回的積象...........下午有野做啦

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-16 11:42 發表
如大大仙2,3兄弟能同時順利破位時,以保守量度1=1會見23908sorry 係23530
波浪相位理論真係犀利,如果唔係自己沉日被震走一半貨就好啦,都係要再次講聲:MT SIR thank-you very much!

引用:
原帖由 mk98 於 2011-2-18 12:58 發表

thanks C hing.........唔係感冒,係喉嚨痛
Lunch la...........
講回正題,係尾段有回的積象...........下午有野做啦
喉嚨痛食牛黃最快見較, 不過要要北京同 X 堂沒糖衣果隻最好
============================================
TSUI C HING,
沒有會食盡頂或底, 見你同 WAI WAI C HING 都密食已好好了
除了賺 $, 保本都好重要, 昨天你是買個保險, 分段食係一個好策略

回復 789# loveiso5 的帖子

loveiso5 多謝你鼓勵 你咁好人,又教人湯,option-king 有你喺度我哋就有福啦!

發新話題