發新話題

JUL 10 期指,期權

細仙見背離, 但MOC似乎行腰帶, 可能喺20520-20550水平反覆一下..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

5min 圖要破百了, 關注關注!!

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 11:49 發表

Winquote好似成日有呢個問題, 點解師兄會繼續用呢? 因為平?
WINQUOTE 32.. 好似唔平BOR..... 我都想申請... 不過.. 好似要成... 六佰幾蚊一個月...... 請問各位C HING .. 有沒有錯呀..

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-7-15 11:47 發表
5min 圖要破百了, 關注關注!!
15MIN... 都開始... 10穿20....... 看來.. 下跌浪.. 有機會開始.......

偷步做LP - [email=20000@113]20000@113[/email] X 1

睇吓20480有冇支持

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-15 12:13 發表

我都係咁諗, 其實唔係太平, 吸引我的就只係有market profile(四度空間), 其他的功能很多provider都俾到.
yes ar..... 我用緊大陸SOFTWARE..... 其實都OK.... 不過.. 有時.. 接收有D 問題........

和MT 比我地的SETTING.. 我用緊果個.... 唔可以全部SET 曬....

行緊.... 下CAT WALK.................... 留意會唔會有界外球

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-15 12:10 發表
睇吓20480有冇支持  
OK 兄... 如果穿左.. 20480... 是否已破壞了上升鬼.呢....

LONG - OI 20511

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 12:16 發表
行緊.... 下CAT WALK.................... 留意會唔會有界外球
MOC掟完界外球, 仲要行#2D3, 呢吓反彈有啲力水..

發新話題