發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-3-25 14:41 發表
倉底安全啦!話知佢大升大跌都sure win!

回復 759# 馬到功成 的帖子

美女细佬唔肯哦!同美女角力,後市要睇邉個赢对手先知
大家早晨!

Good morning

回復 759# 馬到功成 的帖子

講開又講,馬兄搵到钱可學下Bibe同GP,其實琴日下午大贵已出咗GP行紧D,好好用的。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-25 09:43 發表

有排跌就坐佢老美到4月尾啦,今次你同我叫佢同我插多D‘快快快快快快,gogogogogogo!
在金水離開前,都要代各位大戶及有智慧的散戶門,向冇水「馬兄」衷心講句多謝,thank you sir
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-3-21 17:42 發表
和記周一力帶大市爆升可以推上217,結算就有機會冲220?
morning! Bingo!

回復 776# goldwater 的帖子

化水我高你好多,我之前赢六佰幾点有排玩細期,重係4月你慢慢倍書衰度啦下!哈哈哈哈哈哈哈哈哈gogogogogogogo!

09:56 我做佐淡……
理由:升段第三次 MQ/PQ,三條天線,1分鐘來講勢盡。
始終期結預佢 22038 左右,唔插聽日做乜?
希望落返去 21750 附近,期結再上去22038……

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-26 10:05 發表
化水我高你好多,我之前贏六佰幾點有排玩細期,
重係4月你慢慢倍書衰度啦下!哈哈哈哈哈哈哈哈哈gogogogogogogo!
過去點樣威,得不到別人的尊重,有乜意思呢?
唔通阿Sir Show下佢張稅單,交佐幾錢稅表示威D?
點解要入場,點解要食胡或止蝕。
才是要學的東西……

我夠成日講 160的怨念,其實幾導人迷信。
毫無根據,只是命中率高得出奇!(最多是統計結果已而)

教學的意義在於教到學生去捕捉入市/食胡時機,
你覺得食到600點好威,但係你身上學唔到野。
如果你有本事令呢度任何一個版友因係你身上學到野而請你食飯,你要威,大把人認同!

相反,講笑果句,倒返轉因為 160的怨念 贏過錢的版友,
要佢請我食飯都不愁無人願意,至少幫過人贏錢。
之前同我一齊上堂的同事,都甘心樂意請過我食飯。

p.s. 10:28 我淡倉食佐胡,明顯轉向有食要食。
始終升市日子做淡是逆市而為……

發新話題