發新話題

OCT 11 期指,期權

回復 760# OK~ 的帖子

THANK YOU CHING SHARING

回復 760# OK~ 的帖子

THANKS CHING~~~

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-13 15:19 發表

如以大大仙看, 今早亦見Mr. Gann 1X阻力
詳細請移玉步至實戰班研究
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 758# ESGoddess 的帖子

oh......明白晒,而且我有可能錯把9月21日gap囗,mark錯為9月22日
理論上可算補左,但應21/9gap~18678-18263看10月份期指的
gap則未完全回補晒.......!!!

今日有一沿1/8及1/9重要阻力線,如有突破,應唔只見190

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 15:00 發表
雖說上/下均見叔飛, 而今日亦有機會是大細G相聚, 但由於大時代見#2D3向上, 加上大時代將見後交叉, 現階段只能說短線或將爆邊

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
期指反彈力量縮減首目標約18670水平, 明日如能見大成交上破, 期指將反覆再試TST東次目標 & 上行目標

密切留意Bible & TST訊號轉變

引用:
原帖由 paaq 於 2011-10-13 15:32 發表
今日有一沿1/8及1/9重要阻力線,如有突破,應唔只見190
下午高位剛巧受阻於Paaq兄所講的阻力線

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 15:23 發表

如以大大仙看, 今早亦見Mr. Gann 1X阻力
詳細請移玉步至實戰班研究  
可惜小弟才剛報讀課程,未有機會在實戰研究中跟各位師兄師姊碰面。

我都係!!!!!
引用:
原帖由 denniszz 於 2011-10-13 15:43 發表

可惜小弟才剛報讀課程,未有機會在實戰研究中跟各位師兄師姊碰面。

引用:
原帖由 KM88 於 2011-10-13 12:05 發表

left 16 pt. will be killed after lunch
killed........bingo

發新話題