發新話題

SEP 11 期指,期權

美 國 收 恐 襲 威 脅   紐 約 提 升 保 安 戒 備
2011-09-09 HKT 12:33
「 九 一 一 」 襲 擊 10 周 年 臨 近 , 美 國 收 到 可 信 的 恐 怖 襲 擊 威 脅 , 可 能 在 紐 約 及 華 盛 頓 發 動 汽 車 炸 彈 襲 擊 。 紐 約 隨 即 提 升 全 市 保 安 , 加 強 巡 邏 重 要 設 施 , 截 查 汽 車 及 抽 查 乘 客 隨 身 物 品 。
http://rthk.hk/rthk/news/cintern ... 9&55&783111

引用:
原帖由 KM88 於 2011-9-9 13:17 發表
美 國 收 恐 襲 威 脅   紐 約 提 升 保 安 戒 備
2011-09-09 HKT 12:33
「 九 一 一 」 襲 擊 10 周 年 臨 近 , 美 國 收 到 可 信 的 恐 怖 襲 擊 威 脅 , 可 能 在 紐 約 及 華 盛 頓 發 動 汽 車 炸 彈 襲 擊 。  ...

外圍急回.....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-9 13:37 發表
外圍急回.....
If break...19800,
19730....19640-19610

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-9 11:26 發表
呢組升浪似玩完,下午見反彈後或出現SBO
下午SBO, 大大仙見#2V3、#1CLM拗落, 同步向下
Tsui兄Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

大圖又見高矮二怪,反彈過後下破昨日低位,真係中秋快落

以大大仙做Mini-test, 剛才低位19750受Mr. Gann主要支持反彈
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

果圖仲未算太差, 日圖看暫時都只係內困, 希望可以保持
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

我call左,wait睇埋3:00後走勢

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-9 14:58 發表
我call左,wait睇埋3:00後走勢
880企唔企得穩再穿19900找位走人

發新話題