發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2011-9-9 10:51 發表
正路計,現時月頭call/put為600pt.,結算前1天為150 pt.
月內20天計,每天約縮20pt.
call+put每天約共縮40pt.
但如遇大波幅,就大獲!

obama的料慢慢滲出,對市場冇振蕩!

星期日是911紀念日,冇咗拉登,還有沒有人攪事? ...
月頭(貼價)call/put

牛197,~~192-191
熊203-204~~21000....!!!

玩SIR滑梯打爛個金飯碗,O.K cing 嘅GF會唔會

呢組升浪似玩完,下午見反彈後或出現SBO

仲未破到尋日高位, 仲要等

不過, 就算破左尋日高位, 會試21000, 大家唔好太開心, 因為仲有把刀係後便
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-9 11:38 發表

不過, 就算破左尋日高位, 會試21000, 大家唔好太開心, 因為仲有把刀係後便
ching 係乜嘢刀呀?頭先玩SIR滑梯打爛個金飯碗,真係食碗面,反碗底,睇嚟都上唔番今朝高位啦

引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-9 11:38 發表
破到20600先

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-9-9 11:26 發表
呢組升浪似玩完,下午見反彈後或出現SBO
hi tsui兄, 邊個圖會SBO?

回復 763# easytowin 的帖子

ching 我睇大大仙有可能會出現

大家好,今天繼續估計是微升,下周一內地休市,加上港股前後假期夾攻,相信繼續反覆,個人估計是微跌,一字寄之若--->悶

假期後或將突破19,500-20,100區間。
希望911不會有甚麼大事發生,平平安安

祝各位師兄有個愉快週末
引用:
原帖由 dennislee 於 2011-9-8 15:45 發表
大家好,今天有事外出,剛回來,幸好今天沒有大上落
多謝各位師兄的市況精華重溫

OK hing,我估的次目標是21,120,沒有bingo

不過一如所料,雖然昨晚歐美大升,但HSF今天都是回落,但未到19,700就已經止步,可見上 ...

發新話題