發新話題

AUG 10 期指,期權

以時間看, 剛才中午收市時應是一時間低位, 既不見下穿, 所以我假設或有反彈上20650.
但是, 誤差上不排除是下午開市的一段時間, 此低位量度上就是20400左右,
所以我都好小心
等下午開市後決定如何做
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-25 13:01 發表
以時間看, 剛才中午收市時應是一時間低位, 既不見下穿, 所以我假設或有反彈上20650.
但是, 誤差上不排除是下午開市的一段時間, 此低位量度上就是20400左右,
所以我都好小心
等下午開市後決定如何做 ...
師兄如今天到20400
會不會是本月低位呢??

日本好似跌多左,
下午會唔會同尋日一樣再跌過呢?

引用:
原帖由 soso 於 2010-8-25 13:41 發表

師兄如今天到20400
會不會是本月低位呢??
反彈近來都不強, 或許有更低位亦可能

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-25 14:29 發表

反彈近來都不強, 或許有更低位亦可能
Rider兄, 大仙似乎見#2D3, #1亦喺CL Merge, 加上界外球.. 似乎會回試20550水平
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-25 14:46 發表

Rider兄, 大仙似乎見#2D3, #1亦喺CL Merge, 加上界外球.. 似乎會回試20550水平
very 準

引用:

OK hing 好野

引用:

留意大仙有機會見#2DTL繼續升, 尖咀目標約20620水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-25 15:14 發表

留意大仙有機會見#2DTL繼續升, 尖咀目標約20620水平..  
見20610

定格........

發新話題