發新話題

JUL 10 期指,期權

me too have 20000Lp but me hold one day....

妖! lp19600@107買番張

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 16:02 發表

C HING.. 有咩新動向.. 早D 講... 我考慮緊平唔平倉.......

暫時睇美股.. 今晚都有機會跌...... (自己睇法)
今日下跌不少, 但美股是否大跌未知(雖然我係估下跌多), 所以明天我看低開可能只是50% ,

照看如果明天上吾到20350, 都要見20000才有大些反彈

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-7-15 16:14 發表
妖! lp19600@107買番張
C HING... 你又加..... 係好似全個倉都係..LP

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-15 16:18 發表

今日下跌不少, 但美股是否大跌未知(雖然我係估下跌多), 所以明天我看低開可能只是50% ,
希望係跌。。。。只怕美股近來... 好強... 怕佢唔跌.....

C HING.. 你張LP.. 平左倉未呀....

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 16:20 發表

希望係跌。。。。只怕美股近來... 好強... 怕佢唔跌.....

C HING.. 你張LP.. 平左倉未呀....
歐元上左1.277...
都吾係一面倒向淡...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-7-15 15:47 發表

八爪魚尋日仲係五線開花時就出左post叫人平short put
等到班財經演員事後孔明時巳經输到pat pat開花
尋晚八爪魚報夢話我知呢次會穿底,信不信由你
你出埋八爪魚報夢,我接受唔到lor,佢都未死  

引用:
原帖由 terry 於 2010-7-15 16:20 發表

C HING... 你又加..... 係好似全個倉都係..LP
今早做左好多套跨期, Good!, lp見post,
大成交由高水轉低水
美股又期結, 今次睇個浪........
.希望係浪頂, 博下炸
老美你今晚唔好玩野

88 啦..各位... 做野先........ 成日都無點做過野.....

呢排過夜好難估, 今朝早我都 LP20000@118, 3:45pm @212 都食左先

發新話題