發新話題

APR 10 期指,期權

Lunch and go outside for big meeting, no time to watch the rest of today's mkt.

Guys........ wishing u all win more................
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 tika 於 2010-4-22 12:17 發表

今朝囉..捉完啦..
好似有D變左..你睇下係咪...
下晝會唔會有大上落??
我睇下午牛皮居多, 要爆都爆上唔爆落.....又係加PUT好時機!

哇...出面突然爆大雨...嚇一嚇TIM...

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-4-22 12:25 發表

我睇下午牛皮居多, 要爆都爆上唔爆落.....又係加PUT好時機!
睇法一至...

各位師兄:

如今天能做出單日轉向收市,又明天再反覆回升,1小時有機會見#2D3,可以留意呵

引用:
原帖由 Galileo 於 2010-4-22 12:47 發表
各位師兄:

如今天能做出單日轉向收市,又明天再反覆回升,1小時有機會見#2D3,可以留意呵
大大仙#2大底背馳, 有機#2d3

[quote]原帖由 波佬 於 2010-4-22 14:22 發表 [url=http://www.option-king.net/bbs/redirect.php?goto=findpost

引用:
原帖由 波佬 於 2010-4-22 14:22 發表

大大仙#2大底背馳, 有機#2d3
係, 但你睇下上面, 幾兄弟排好矖隊咁......其他師兄點睇, 我都係新, 唔係好識

會唔會雖然係大低背馳, 但力量有限呢?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-4-22 14:52 發表

係, 但你睇下上面, 幾兄弟排好矖隊咁......其他師兄點睇, 我都係新, 唔係好識

會唔雖然係大低背馳, 但力量有限呢?
唔出奇..haha, 而家又落返...

.......

發新話題