發新話題

SEP 11 期指,期權

回落.............

???

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-8 09:34 發表

期指高見21145點回落, Dennis兄Bingo!  
20145 先真 wow...

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-8 09:34 發表

期指高見21145點回落, Dennis兄Bingo!  
早晨ok hing , 好似未

引用:
原帖由 paaq 於 2011-9-7 18:42 發表

全世界好似驚左自己國家貨幣被人炒起,瑞郎係咁,日YEN會係下一個。
不過唔只我一個都覺得美金彈唔起,老美基於政治考慮,一定keep住貨幣寬鬆(起碼過埋大選).

金就唔多睇淡,個牛市好似未完

個市要劈落去,無非2種原因:1) 有人沽空沽期 ;  2) 毆豬爆煲 (其實已經爆緊不過無人理)
美元貶值, 有利美國出口、亦可令其國內企業競爭力相對提高, 美國非常願意令美元貶值
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

升穿20000再跌穿19000,大戶又做嘢

引用:
原帖由 KM88 於 2011-9-8 09:21 發表
0.618 = 20263

0.5 = 20056
last day high = 20008
10MA = 19980
20 MA = 19878
LAST DAY LOW = 19704

好似上星期一樣, 小心今日亞叔要飛髮

亞叔唔飛髮, 就上 21000, 如果亞叔要飛髮, 止步

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

如果再穿萬九,即又破頭肩頂,量度見17500,但十月國慶,又唔可以睇得太淡,斷估穿萬九後再上破二萬一啦

follow djf drop and not grandpa

謝謝大大

發新話題