發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 rcecbest 於 2013-1-27 00:56 發表

168 ching, 果張車頭相, 好易攞, 推論不正確.
咁神奇,冒牌貨點解攞唔到?rcecbest hing 點睇,係喎,呢幾次你測市都幾準,個市又會點走?

慢慢再留意,等下再玩。

引用:
原帖由 168.hk 於 2013-1-27 01:13 發表
咁神奇,冒牌貨點解攞唔到?rcecbest hing 點睇,係喎,呢幾次你測市都幾準,個市又會點走?
我都是在學習階段, 時間分析沒有深入了解, 但由於港股不跟美股, 壓低3天, 大戶淡倉應已作步處, 美股昨日升幅不少, 所以星期一應該會挾上, 上破23800

唉, 我相信MT Sir真係睇到激死. (MT Sir 很對不起)
168.hk小朋友, 我為你解話一次咁多,  在下在上年8月19日專程為oem7110小姐而登陸.
因為oem7110小姐 上年8月23日已被斬一次, 她當日便開oem7111, 明未?
金水兄, 你冇可能認識MT Sir所有門徒吧, 但我們全都認識你.

原帖由 oem7110 於 2012-8-17 18:12 發表  
Level III 係乜周期呵?
小姐响到都幾年啦, 你讀就讀, 唔讀就唔好成日作狀 誤導壇友想奪課程內容. …..

C hing 們, 佢响到玩緊你地 咋.
引用:
原帖由 CB900 於 2012-8-22 13:48 發表  
師姐,如無心學就唔好問,浪費各位師兄時間,做個dummy無人話妳喎!

引用:
原帖由 oem7110 於 2012-8-23 15:43 發表  
今日個市真係唔動 ...   
最理想小姐把口可以不動,  d post 太廢.

Support !!
引用:
原帖由 ching516 於 2012-8-23 15:59 發表  
我想請問各位師兄可唔可以搵ADMIN投訴取消左樓上個位唔上堂又成日係道套料既朋友仲要日日係道留埋啲冇建設性既留言依道係俾咁多位研究啲技術同市況, 我真係覺得佢好煩 如有師兄師姐不滿或同意我既說話都可以俾啲意見 ...

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-1-26 17:42 發表
在此論壇中,會否有職業打手?
大多人說同一把聲音 ...
職業打手?
其他人喺唔喺職業打手、 是否做媒我冇法知。
但我自己喺義工一號。
钱喺從市场中執番黎嘅。市场中啲钱任執唔嫐,只要你有本事!
刨下以小博大先!

Hi 168.hk:
刪除這麼快
有ADMIN權限:
1) 版主(一定有)
2) lamasingh (確實有)

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-1-27 20:02 發表
Hi 168.hk:
刪除這麼快
在下的帖亦被刪,屈我有admin權限,邉個摷翻被刪舊帖嗎?正一冒牌貨,

此處不留人,跳出微博再踢你的冒牌證據,照舊168hk,夠膽跟我走

真傷!好好的論壇竟變了戰場 可惜呀!

在下認為admin能夠公平,事情就能避免

引用:
原帖由 OK~ 於 2013-1-25 06:29 發表

Lamasingh兄你好!

不論是Goldwater兄話中的意思、Oem小姐是否套料, 以及閣下的身份, 小弟不清楚, 亦不想深究
小弟只想各位同學、朋友在此清晰討論區的目的, 為何到來MT Sir的討論區?

是為求"技術分析的知識" & " ...
仁者無敵

發新話題