發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-8 09:12 發表
morning all ~~
如用20680分水位
反彈阻力 20770~~20860
暫支持  20580-20500

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-8 14:20 發表

Edward兄你好!

昨日(3月7日)期指已然下破20600水平, 亦下破日線圖一RP位置, 低見20444點反彈; 今日期指回試日線圖Mr. Gann阻力現約20750-20760水平, 高見20760點回落

**** 本內容被作者隱藏 **** ...

ok兄,如何可進入"實戰班專區" ?

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-3-8 16:14 發表
期望明天跌番1個小時啦!
看來Rick兄找到調整訊號
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 588# OK~ 的帖子

OK C HING, 期子今日最高 20865, 收 20837, 但成交只有644億, 如果係咁, 係代表短期突破左向上, 還是未配合, 短期期子 20833 仍係阻力呢? 明日有無機會期子上到209XX 呢? THANKS

回復 593# ricksuen 的帖子

C HING 明日調整1個小時咁少, 即係之後向上

引用:
原帖由 hansonhui 於 2012-3-8 16:20 發表
ok兄,如何可進入"實戰班專區" ?
Hanson兄你好!

"實戰班專區"是為已完成核心課程 & 實戰班的學員而設, 由於訊號涉及課程秘密及為保障已完成核心課程 & 實戰班的學員利益, 各個訊號的出現時間, 或對於訊號上的疑問, 都可在專區內發問 & 詳細分享

關於課程, 閣下可到以下課程時間表瀏覽:

http://www.option-king.net/schedule.php

引用:
原帖由 BB888 於 2012-3-8 16:24 發表
C HING 明日調整1個小時咁少, 即係之後向上
個人認為回調後仲有力上架!

引用:
原帖由 BB888 於 2012-3-8 16:23 發表
OK C HING, 期子今日最高 20865, 收 20837, 但成交只有644億, 如果係咁, 係代表短期突破左向上, 還是未配合, 短期期子 20833 仍係阻力呢? 明日有無機會期子上到209XX 呢? THANKS
BB兄你好!

由於今日期指收市前上行至另一反彈浪之力量縮減次目標, 大大仙明日若能見#1D配合回馬槍, 短線或將向下調整

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 601# ricksuen 的帖子

THANKS RICKSUEN C HING

發新話題