發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-15 14:57 發表
...,現時支持位尚有效,分別在day low 22944,22830-22854。...
本應為22892,出帖期間造出即日新低@22880,此下跌第一防線剛破,進一步看昨天開市上升裂口22830-22854了。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-2-15 15:36 發表

本應為22892,出帖期間造出即日新低@22880,此下跌第一防線剛破,進一步看昨天開市上升裂口22830-22854了。
睇黎都唔係好樂觀!短線圖全部向下!我希望可以守下

Prison Break!

昨天高位23161乃一反彈之縮減目標,現在回調到是次反彈幅度的0.382邊沿,好淡兩個方向發展未明朗。

若今天收於22854以上,明早仍有機會向反彈對稱目標23200進發,下破22830收市,則「牛出沒區」見了。

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

又要睇大戶玩尾市15min

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-2-15 15:50 發表

睇黎都唔係好樂觀!短線圖全部向下!我希望可以守下

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-14 15:50 發表

暫看調整目標22875
原來今日低位22852比預期跌突25點,都算合格,thank you mt sir

TSUI C HING,來個明天預測如何?

引用:
原帖由 psho 於 2011-2-15 17:20 發表
TSUI C HING,來個明天預測如何?
psho hing 你好!好開心你對我所up嘅嘢有回應 如果各位c hing可以多d發表意現,將所發現同大家分享就好啦!
自己所up嘅只係想考驗吓自己學到嘅,估中就係mt sir 教得好,估唔中就怪個己學藝未精,希望各位唔好柴台
昨日推測23161高位回調至22875只係訊號+對秤力量得出嘅數字
後抽反彈及首目標調整完成,而各圖表走勢又不一致,大胆推測明天開市後可能窄幅上落尋找突破,以大大仙走勢看應
再次向下探底(wai 兄估計星期四或五),但我諗會明天出現,幅度要睇明日突破前所發出嘅訊號才可推算
用波浪相位:縮phase (1).22548  (2)22359  (3)22169   sorry !計數應由O.K ching做代表。而另一位神算應數wai 兄,
因為升或跌前都會發出準確嘅訊號,相信佢一定有佢嘅獨門祕方,所以喺度向有份參與協助及發表意見嘅各位師兄師
姐們致敬 thank you 請多多包函

TSUI C HING,

其實我都係你小 FANS 之一, 當然其他 C HING 我都係他們的小 FANS 啦! 3Q 各位無私的分享

謝謝C HING的精彩分析,相信C HING及各位師兄師姐的助陣,定能穩佔先機。

發新話題