發新話題

SEPT 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-13 15:37 發表

MA拓得好行, 睇嚟今日要搵低啲位Long都幾難..
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-13 16:50 發表

照咁睇, 8/9 GL X8破咗之後, 宜家嘅支持大約喺21600水平, 而7/19 GL X1阻力喺21800水平..
聽日都會喺216-218反覆居多..
Afternoon All
MA真係拓得好行, 期指216都見唔到..
想搵位入都唔得..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

昨天期指加倉中,挾到淡友要投降

大仙睇似乎要破邊向上..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-14 15:04 發表

Afternoon All
MA真係拓得好行, 期指連216都見唔到..
想搵位入都唔得..  
橫多2日都係呢個218位,都要諗位入。

Just 9pt to reach 21800
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 paaq 於 2010-9-14 15:19 發表

橫多2日都係呢個218位,都要諗位入。
一個Gap開挾上214, 大隻佬就係唔畀老散追..
我哋越唔敢追, 佢就越挾得高, 好彩上星期見勢頭唔對平晒啲淡倉, 如果唔係..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-14 15:24 發表

一個Gap開挾上214, 大隻佬就係唔畀老散追..
我哋越唔敢追, 佢就越挾得高, 好彩上星期見勢頭唔對平晒啲淡倉, 如果唔係..  
Any target yet ?

1hr GL X1阻力約21820水平, 日圖 GL X8 阻力約21870水平..

Give up to wait for 21800 today la.

fut x 4 ja 21723 gu 21780

back to work la...................

Wish u all would do good trades and earn much much much

See u all on 27Sep
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 paaq 於 2010-9-14 15:26 發表

Any target yet ?
暫時GL喺21820-21870水平都有小小阻力, 而今日高位亦係前UP-P MQ阻力, 但只係PL..
如突破21870水平後, 小弟睇22100-22200水平..
Paaq兄點睇?_?

發新話題