發新話題

SEPT 10 期指,期權

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-9-14 13:47 發表

Not yet show out. #2c3 still downward, 0L have support prevent drop, can form 金鐘罩.
Thank you ken c-hing. Mini-test is now showing either way. As the 100MA is moving upwards, the market may trade sideways in the afternoon.

Mkt today can only provide 2min happiness.  Need to take some energizing potion.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-13 15:37 發表

MA拓得好行, 睇嚟今日要搵低啲位Long都幾難..
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-13 16:50 發表

照咁睇, 8/9 GL X8破咗之後, 宜家嘅支持大約喺21600水平, 而7/19 GL X1阻力喺21800水平..
聽日都會喺216-218反覆居多..
Afternoon All
MA真係拓得好行, 期指216都見唔到..
想搵位入都唔得..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

昨天期指加倉中,挾到淡友要投降

大仙睇似乎要破邊向上..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-14 15:04 發表

Afternoon All
MA真係拓得好行, 期指連216都見唔到..
想搵位入都唔得..  
橫多2日都係呢個218位,都要諗位入。

Just 9pt to reach 21800
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 paaq 於 2010-9-14 15:19 發表

橫多2日都係呢個218位,都要諗位入。
一個Gap開挾上214, 大隻佬就係唔畀老散追..
我哋越唔敢追, 佢就越挾得高, 好彩上星期見勢頭唔對平晒啲淡倉, 如果唔係..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-14 15:24 發表

一個Gap開挾上214, 大隻佬就係唔畀老散追..
我哋越唔敢追, 佢就越挾得高, 好彩上星期見勢頭唔對平晒啲淡倉, 如果唔係..  
Any target yet ?

1hr GL X1阻力約21820水平, 日圖 GL X8 阻力約21870水平..

發新話題