發新話題

OCT 12 期指,期權

食左 21600 , 大市立即回???

可能OPTION-KING的師兄太勁嘞,話21600,結果全香港既炒友都唔敢等到21600,只差6點,咁就走夾唔呌,個個走貨啦!

CB900 ching 真勁!  

引用:
原帖由 rickso 於 2012-10-18 14:50 發表
可能OPTION-KING的師兄太勁嘞,話21600,結果全香港既炒友都唔敢等到21600,只差6點,咁就走夾唔呌,個個走貨啦!

CB900 ching 真勁!   ...
大家研究下,都係跟 MT SIR 學習的。

值得留意:太陽圓底,大代GP中 N 5兄弟開花,跌到殘的。如調整過後……
11X1,不是煤股。

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-8 11:20 發表
#1171又會咁大隻蛤乸!$12
10日嘅回報都唔錯

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-18 13:16 發表

choiml兄,我相信呢兩個月你都揾唔小吧
小弟不才,定下了目標卻未能貫徹執行,上月用85點 lc206Oct,一面對自己說"未到價,不要平倉",說不夠兩天,就以230點放了,只得微利,股票一樣,只得微利,操盤始終唔成熟,一次又一次浪費機會,不知何時何日先能好似師兄咁成功 !
阿亮

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-18 15:06 發表
10日嘅回報都唔錯
所以lei,OPTION-KING D大師兄太勁咯,佢話#1171,咁就全香港D炒家都睇住啦!仲唔入貨?所以咪急升咗啦!

不過e家至入太遲咯!

隻921 4日回報都好勁,見今日都升吾到9%先食!

引用:
原帖由 choiml 於 2012-10-18 15:15 發表

小弟不才,定下了目標卻未能貫徹執行,上月用85點 lc206Oct,一面對自己說"未到價,不要平倉",說不夠兩天,就以230點放了,只得微利,股票一樣,只得微利,操盤始終唔成熟,一次又一次浪費機會,不知何時何日先能好似師兄咁成功 !:smile ...
choiml 兄不但係期權高手,而且仲係攪笑高手,响期權市塲能夠有咁嘅成績實屬成功,就如由21000上到今天高位21597,市塲又有無人夠胆揸上22000呢,道理就是如此了!

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-18 14:56 發表

大家研究下,都係跟 MT SIR 學習的。
個實戰技術特別班仲有d新技術呀,ching有矛上堂lei?

發新話題