發新話題

MAR 10 期指,期權

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-3-10 15:04 發表
獲獲都係臨尾抽升, 今日睇怕都.....
你一講佢就跌小小你睇... ...

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-3-10 12:33 發表

宜家先收21200點以下, 你個call 21800點就話開始貼價?! 仲有14-15個交易日喎, 況且你個係扣添喎, 定o的黎.  你做左好多套咩? 你short 5套先等如一套大期權喎. ...
明白....因為小弟係超新手....剛上完太極...第一次玩....差3個interval....覺得真係幾危下....我岩岩玩吾敢做多丫...加上我都無甘多錢....做左一個put 扣同一個call 扣 ......多謝指教....

引用:
原帖由 基哥 於 2010-3-10 12:41 發表

做大既可以沽到228c, 下次可以考慮下, 咁咪唔使咁驚囉!
我都想做大...不過自己未夠斤兩....做住細先lo...... ...多謝指教.....

淡友出一下力又俾好友推返上d, 好似大家都瞌緊眼訓, 睇下邊一邊掛住訓唔做野....

引用:
原帖由 davidchkchk 於 2010-3-10 15:15 發表

明白....因為小弟係超新手....剛上完太極...第一次玩....差3個interval....覺得真係幾危下....我岩岩玩吾敢做多丫...加上我都無甘多錢....做左一個put 扣同一個call 扣 ......多謝指教.... ...
做咁近好危..

....加油...插插插插插...

Hi, Just return after meeting ............. mkt not move much, quite boring ar

Waiting for China econ figures?

小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

插插插插插...

引用:
原帖由 Bobby 於 10-3-2010 03:33 PM 發表
插插插插插...
This curse never works  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 Bobby 於 2010-3-10 15:33 發表
插插插插插...

發新話題