發新話題

SEP 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-6 16:09 發表
看來是時候為LC做對沖  
最近CALL/PUT IV都拉得很高啊,會否明天回IV呢?

gold回得好快

大長陽收, 仲唔係先做個 3 沖底回升, 呢次肯定老散又再落答, 下次到位就來真!!!!!!!
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-6 16:11 發表

多得MT Sir課程的訊號準確   
雖然冇上過堂,但都知您們的準確性很高 課程絕對值得一讀,奈何自己沒時間安排

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-9-6 16:12 發表

下半場期指成交大增, 睇來彈多1 日吧...我估.....
MOC見#2D3, 大大仙#1 CLM、30min M處高位, 明日或有機會稍作調整後再上, 小心為上
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-9-6 16:14 發表
gold回得好快
夾夾金....   哈.....xd

引用:
原帖由 ricksuen 於 2011-9-6 16:13 發表
最近CALL/PUT IV都拉得很高啊,會否明天回IV呢?
如明日牛皮反覆則有此可能, 因此有需要為Long倉做對沖, 減低時間值損耗

引用:
原帖由 manpower 於 2011-9-6 16:14 發表

雖然冇上過堂,但都知您們的準確性很高 課程絕對值得一讀,奈何自己沒時間安排
希望日後Man兄能抽出寶貴時間, 一同鑽研宇宙力量

近d睇...係上升通道...
遠d睇...是一楔形...
引用:
原帖由 ourstation 於 2011-9-6 16:14 發表
大長陽收, 仲唔係先做個 3 沖底回升, 呢次肯定老散又再落答, 下次到位就來真!!!!!!!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-9-6 16:18 發表

希望日後Man兄能抽出寶貴時間, 一同鑽研宇宙力量  
過完呢個10月, 我都打算上餘下未上既堂

發新話題