發新話題

SEPT 10 期指,期權

回少少,俾人買入都得掛......

引用:
原帖由 w9861 於 2010-9-13 15:23 發表

OK Hing
Long time no comment ! Thanks !
因為涉及課程秘密, 早前都喺實戰班專區分析, w9861兄請見諒..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 paaq 於 2010-9-13 15:32 發表
MA拓得好行, 睇嚟今日要搵低啲位Long都幾難..

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-9-13 15:10 發表
short @ 21691
21670 穿極都穿唔倒, 走...

引用:
原帖由 lofu 於 13-9-2010 10:35 AM 發表

Total gain = (21540 - 21423) x 4 = 468 pt
                                            7x% = LP21200 oi 10:29-31a 165+170  
引用:
原帖由 lofu 於 13-9-2010 03:27 PM 發表
Good afternoon, just back.

Not yet drop intra-daily?
ci 3:39p 140x2   minor loss .............. meeting la.............. see u tomorrow  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

歐洲市唔係升好多.... 要上220,唯有gap

引用:
原帖由 paaq 於 2010-9-13 15:32 發表
如果急跌落來, 你又唔敢買姐.

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-9-13 15:49 發表

如果急跌落來, 你又唔敢買姐.
從Bible睇大仙 & 大大仙, 小弟預計聽日期指調整目標或見21500水平, Ken兄點睇?_?

d IV 脹卜卜
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-13 15:56 發表

從Bible睇大仙 & 大大仙, 小弟預計聽日期指調整目標或見21500水平, Ken兄點睇?_?
今日穿 8/9 GL X8 遇 7/19 GL X1 阻力, 在兩綫間徘徊. 向上突破21800為0.618共振, 可能尾市扯上, 明天可回可不回.

發新話題