發新話題

NOV 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-11-24 11:14 發表

我嘅SP Trader唔喺哦!你睇一通?
deleted

原來 傻傻地,改2次去返就正常。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-11-24 11:09 發表
Clean Disk试下,腾出多啲RAM.
大家早晨!
謝謝贏兄,第二部電腦都係咁,而家比頭先好的啲
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

今日上午有五百幾億,留意芋頭!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-11-24 11:44 發表
磁碟重組,用 VOPT 會好過 Windows 本身果個。
如果你識用 ghost 倒鬼,整隻新鬼 再倒返轉頭。
效果正過 磁碟重組,因為將你d檔重新排列嘔番出來……
再用 VOPT 睇番d檔排得靚靚。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-11-24 11:44 發表
近來我間中都有這情況, 但不嚴重.  我想是WQ的伺服器問題.

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-11-24 12:00 發表

磁碟重組,用 VOPT 會好過 Windows 本身果個。
如果你識用 ghost 倒鬼,整隻新鬼 再倒返轉頭。
效果正過 磁碟重組,因為將你d檔重新排列嘔番出來……
再用 VOPT 睇番d檔排得靚靚。 ...
我係電腦白痴

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-11-24 12:38 發表

近來我間中都有這情況, 但不嚴重.  我想是WQ的伺服器問題.
可能芋頭通大陸果邊多人用咗

今日啲內險好勁,相信呢隻牛會升幾個月。

存貸不對稱減息, 直接計對保險股有利, 對銀行股不利, 奇怪內銀照升.

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-11-24 12:55 發表
存貸不對稱減息, 直接計對保險股有利, 對銀行股不利, 奇怪內銀照升.
香港地產股都升,芋頭通開始落場

發新話題