發新話題

FEB 期指 期權

引用:
原帖由 CB900 於 2014-2-11 12:03 發表
224成個gap,去到都回回先!耶倫今晚吹水!通常第一次吹都有利市場講話

美股唔似見佐頂,太平無 天線!
而且全部指標拗番向好……

回復 445# CB900 的帖子

quote]原帖由 CB900 於 2014-2-11 12:03 發表
224成個gap,去到都回回先!耶倫今晚吹水!通常第一次吹都有利市場講話 [/quote]

208p得番51點,策略上止蝕一定要做,得套222c+224C,爆上呢個位變執小小,總好過齋睇,睇佢個勢C浪底真係成立的話,先過225及230呢兩關,之前講過呢組係GP,可借少咗步,唯有等!

222.224有可能吾到就回218.217横行,208可已不理,开sp212x2.

即月結在双底都赢。

根據GP訊號,#388係可以爆上180蚊,睇市係咁,大家睇嘅嘢唔同,當升嘅時候金水話跌冇人信,而家個市準備升又未必會有人信,因為個個都萬八,分析同賺錢兩回事,賺錢要講運,當然賺口爽更容易!

走咗雞可以點呀?咪等囉,好似滑水咁,等到韻律啱先起到板,千其唔好亂!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-2-11 12:03 發表
224成個gap,去到都回回先!耶倫今晚吹水!通常第一次吹都有利市場講話
之前講過,212共振,結果有支持!開始反彈或見底,其實221-224等班友出什麼招數升穿再講!始終係支持變阻力
計反彈位223先

打淨即回!

HSIG4        恆指 2014-02                        1@21930.00        -1@21950.00                0@-20.00        21936        1,000.00 HKD       
食沽!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-2-11 13:19 發表

之前講過,212共振,結果有支持!開始反彈或見底,其實221-224等班友出什麼招數升穿再講!始終係支持變阻力
計反彈位223先
即月不穿223都輸乾期金啦,重吾補飛平打和点??

發新話題