發新話題

AUG 15 期指 期權

要穿埋236先可以執多啲
跟住睇美女的好戏了

引用:
原帖由 smun 於 2015-8-12 14:39 發表
今日入貨咪平入囉...ching你又知是昨天入的?
平?!
如果破上次低位落225
仲平唔平?

事後會知道,10至12號有時係因假期提早或延遲
但本質係11點前出Week High
跟住係咁先,插到用 怨念來形容!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-12 13:46 發表
金水兄,你係度人氣旺好多
市場告訴現時所擁有的技術仍有不足
人要活到老學到老
現在市場走最惡搞的 (抗散性三角形)
盲好盲淡都有失算吃苦頭的時候

其實畀佐好籤你,941今早低開再向下
亂點隻貼價put都可以有得執
求財 ...
收市後我想回應吓車兄,只在學術上的討論,1)活到老學到老係做人應有態度,但如果你用呢個心態去面對呢個零和遊戲市塲,到最後你仍是一無所有,或直到老死仍要在市塲交學費。
2)941今日跌2.6元收,只係大家角度唔同,你鐘意細浪打滾,我鐘意食大茶飯,所以傾唔埋不如大家講小句,你要面對嘅係點樣賺市塲錢,如果以我或其而人做假想敵的話,比你贏咗都只係自欺欺人嘅滿足感;
3)盲好盲淡,今個月以來我冇做單,等嘅係乜你知唔知?尋晚講過睇今日開市後先估,今朝講過極有可能低開後抽上再試25000,如果開市後持續下壓至24000,一組新向淡訊號出現,係乜,MT,s 訊號有冇用過,大富乜情况?等咗咁都係等呢組訊號咋!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-12 13:47 發表

228p 看成交吧
今朝A餐B餐全部出齊
B餐160的怨念?有冇止血位?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-12 17:48 發表
B餐160的怨念?有冇止血位?
165點,正常今朝第一下插穿160後超快落145
同埋一早講清楚,見佢企唔穩160才追打
好比 大大仙扑頂,插穿至計數

今朝250c最高 157咋!
到我拍鐘食胡時,第二口價已縮到152
唔使1至3分鐘落145樓下 才正常
期權你最想食中既 頂/底位,
其實要把握最關鍵個6秒,有時少到半秒都無。
尤其避雷針,槌頭
過佐除非有水魚救你,好難食得足,細點數除外

今日都幾R頭,贏錢竟然係今朝有V彈果野
下午返工無買跌!

回復 425# cowbearcar 的帖子

收到!

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-12 18:32 發表
收到!
其實 GPS 課程尚有很多連核心課程都無既新內容,
所以不要以為知道核心課程就足夠。
等待MT 好返再開GPS班時,回來好好跟 MT Sir 學習吧。
有些細微地方要上堂才可以學到,甚至老手都可以走漏眼,更要畀多兩錢心機!

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-12 16:26 發表
我有@@~

CALL左SNP
師兄,汁唔少啦

回復 429# ~family~ 的帖子

險膀少少

發新話題