發新話題

Nov 10 期指,期權

thank you c-hing

回復 424# OK~ 的帖子

thank you ching

???

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-11-5 12:26 發表

上升力量比預期急, 而大圖MA順排, 預期即使短線見頂, 向下調整可能只是回補裂口..

**** 本內容被作者隱藏 *****
假如今天再24800收, 是否仍然看升呢???

引用:
原帖由 KM88 於 2010-11-5 12:28 發表
今朝成交仍然大,
但指數牛皮,
暗示什麼?
指數飄離保力加通道頂很多!
從來未試過,

MHIX0 1@22975.00  1@24770.00 -1@24839.00 1@22906.00 24791 18,850.00 HKD  

22,906 渣到宜家, 應該可以話0成本?
我睇OVER 260.... 但已返彈0.618 短期可能有小回?
應唔應該平左先?  
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 muigol 於 2010-11-4 17:05 發表
其實我想問呢度d學員一個問題,MT Sir ge 理論係咪都包含左一d江恩ge野係入面? 咁如果我已經有d江恩方面ge基礎,咁係咪可以跳過左基礎課程呢?Thanks a lot ...
Muigol兄你好

因為每一個課程, 都跟上一個課程的內容有所關連, 所有課程都不能跳級..

而MT Sir的課程中, DTR包含江恩的解說, 但MT Sir更發現一些江恩的秘密, 在一般江恩書本中不曾提及..
因此, 即使對江恩方面有所認知, 都很值得上..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

大仙好似想拗上...

仲見250bear 有加倉,勁!

回復 433# paaq 的帖子

hi, where i can find it?

???

引用:
原帖由 paaq 於 2010-11-5 14:56 發表
大仙好似想拗上...

仲見250bear 有加倉,勁!
ching

什麼是大仙??? 有無得睇???

樓上兩位要上堂ga

不過真係想知paaq hing 點睇到即時bull bear加倉
bull bear好似得上日數據 ga bo

發新話題