發新話題

MAR 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-3-10 12:32 發表

如果叔飛就218了, 但壹壹比就 200 邊, 如行壹壹比又要大長沽
估計大c,幅度4-5月190,但大圖兄弟未順排向下,可能跌下彈下!
滑浪衫唔野少,小弟已入lp204-4月,希望搵餐飯食下,唔貪心囉

引用:
原帖由 fatpat 於 2014-3-10 11:00 發表
Hope more C hings share their view and their strategies here,

thinks newbies like me would be glad to learn not only where the market MIGHT go,

but how to capture profit from it.

Better than just  ...
琴日冇上堂?

老師教的gp又中,佩服!GP技術正掌握完美中…

做淡相信還有伸延空間!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-3-10 09:42 發表
AO一棍推270点,有好仑見回得差吾多好走啦,預期今晚老美有巨震??
杜指黑期跌紧~60點,希望承你贵言回多啲啦!執番啲荀价。

明天都係落雨的

引用:
原帖由 sinding 於 2014-3-10 15:17 發表

杜指黑期跌紧~60點,希望承你贵言回多啲啦!執番啲荀价。
老美大富似金鐘,但兄弟拓住,未必跌好多

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-10 14:40 發表
老師教的gp又中,佩服!GP技術正掌握完美中…
嗚呀!
仲未上晒堂呀……
今期順遲一日,仲係C班咋。

今鋪要貼地熊反擊。

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-3-10 15:14 發表
做淡相信還有伸延空間!
牛皮咁耐,突破到唔係講玩,仲要二月夾爆晒d淡友。
再開車就會去返本來要去的終站……
我估三個月內落返去18000。

18000過分佐,18800-19000左右……
傳說中的淡友!!

發新話題