發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 9-7-2010 11:32 AM 發表

Hi, outlook
歡迎閣下隨時喺討論區作大市分析 & 交流
Hi, do people here suggest when and where to buy option?
Good days!

引用:
原帖由 outlook 於 2010-7-9 11:36 發表

Hi, do people here suggest when and where to buy option?
討論區內有唔少師兄師姐做即市買賣, 但只係討論 & 部分同學講出自己嘅出入市時間 & 位置, 而唔會直接建議其他人買賣..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 9-7-2010 11:41 AM 發表

討論區內有唔少師兄師姐做即市買賣, 但只係討論 & 部分同學講出自己嘅出入市時間 & 位置, 而唔會直接建議其他人買賣..
Thank you.
Good days!

引用:
原帖由 kennybat 於 2010-7-9 11:33 發表
MT Sir said  reach 20300 level, may think about LP...
是可考慮, 但等下午3:15以後, 時間值會急跌, 且上升力量餘波未了.

我已經鎖左d 210 左右
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 oem7110 於 2010-7-9 11:52 發表

請問甚麼時間值會在下午3:15以後急跌呢? 今日是9 Jul 月頭 wo?
Ken兄嘅意思應該係今日星期五, 有兩日假期時間值..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-9 10:46 發表
Morning All

MOC順排, 睇嚟會繼續上..
順排之後約有200點升幅, MOC順排嘅威力..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-9 12:11 發表

唔知而家仲有無用d ATM term 呢?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

睇個勢好似會上20500

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-9 12:11 發表

通常要到4:05後至縮晒

發新話題