發新話題

JUL 12 期指,期權

回復 384# rickso 的帖子

請問師兄16400PUT@110  和12月 23200call@210  是什麼時候開倉的?

引用:
原帖由 rickso 於 2012-7-9 11:20 發表
都係D BIBLE同TRP技術 SUPER!!
引用:
原帖由 iwanttogetrich 於 2012-7-9 11:31 發表
So quick....better than go to macau!

Congra c hing

I SC last friday, also bingo

看來大家已掌握"實戰班"所教授的TRP訊號, 以及Bible訊號, 並有所收獲
若能配合GP口訣, 相信定能更準確地捕捉大浪趨勢
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 rickso 於 2012-7-9 13:30 發表

為了報答老師,貼上今日成交紀錄。讀完核心課程,最重要是得回信心。

Rickso兄或可將今日成績發送電郵給MT Sir, MT Sir就可將閣下的成績放到以下連結:

學員成績
http://www.option-king.net/results.php

引用:
原帖由 pong 於 2012-7-9 14:33 發表
Rickso ching

真是非常羡慕你,希望你多些將你的成績放上網以供學習。
謝謝
Pong兄你好!

成績是同學努力鑽研的成果, 只要入市前裝備好自己, 細心研究、分析 & 觀察, 閣下亦可有令人稱羡的成績

大市可能會最後一跌
care guys

引用:
原帖由 SWL 於 2012-7-9 14:59 發表
請問師兄16400PUT@110  和12月 23200call@210  是什麼時候開倉的?
E兩個倉都是做遠期的,可能是5月間吧!

引用:
原帖由 klm 於 2012-7-9 12:24 發表
巳報七月期權,請問由學習到實戰需時?Thanks!
Klm兄你好!

由太極期權心法至實戰班, 完成整個核心課程, 需時約兩個半月

但上完課後, 就要因應同學們的吸收能力, 要有Goldwater兄、Rickso兄及其他師兄師姐的好成績, 專注研習必須的, 亦不能操之過急, 方能做到每次入市都可穩賺

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-7-9 15:05 發表

Rickso兄或可將今日成績發送電郵給MT Sir, MT Sir就可將閣下的成績放到以下連結:

學員成績
http://www.option-king.net/results.php
可以的!

引用:
原帖由 option 於 2012-7-9 15:14 發表
大市可能會最後一跌
care guys
正如Option兄所言, 期指再度下跌
閣下似乎掌握到有效可行的即市訊號

回復 397# OK~ 的帖子

Thanks! 本人可以話係全新手.

發新話題