發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-8-11 16:08 發表

咁嚴重支持多點分享修正
今日咁既表現,金水師兄點睇呀?
金水師兄點睇X2

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-11 23:29 發表
金水師兄點睇X2
372帖已回覆咗,瞓醒覺見美股插水200幾,今早低開已成定局,昨天講過要睇開市後再估,訊號上仍未有沽貨訊號,低開買上再次挑戰25000機會較大,睇下訊號能否配合,但如果今朝開市後持續受壓近24000,將會出現另一個向淡訊號。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 lapetite 於 2015-8-11 22:44 發表
金水兄,如果我呢D無謂人的出現可以令閣下多點尊重別人的思想取向,而唔係吓吓教訓人。 無謂人都有丁點價值。
呢度係期指期權討論區,如果要抵評別人嘅態度,應該另開一道新話題,如果你想人尊重你,你最好先學識尊重別大,正所謂有口話人冇口話自己,大家冇乜分別,

我離開呢區都有一段日子,網上爭拗唔值得我上心,近日見討論區回覆討論氣氛,希望未來時間各位師兄可以學以至用,在此處討論形式同大家分享。

最後當係我怕咗你,向你投降不再踏足option king!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-12 07:58 發表
372帖已回覆咗,瞓醒覺見美股插水200幾,今早低開已成定局,昨天講過要睇開市後再估,訊號上仍未有沽貨訊號,低開買上再次挑戰25000機會較大,睇下訊號能否配合,但如果今朝開市後持續受壓近24000,將會出現另一個向淡訊號。 ...
師兄早晨啊~
同意受壓會令一訊號出現!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-12 08:13 發表
呢度係期指期權討論區,如果要抵評別人嘅態度,應該另開一道新話題,如果你想人尊重你,你最好先學識尊重別大,正所謂有口話人冇口話自己,大家冇乜分別,

我離開呢區都有一段日子,網上爭拗唔值得我上心,近日見討論區回覆討論氣氛,希 ...
唔好啦~
氣氛剛剛才起步....

回復 384# goldwater 的帖子

Oh no...., 我們只是看大家討論大市行程, 各位有不同見解及意見是正常不過的事,
網友自會消化分析各位意見。大家應多些包容; 何必求氣。

金水兄, 如你離去, 相信很多默默睇 option king 的 fans 會很失望, 請三思。

回復 383# goldwater 的帖子

昨天8/11/2015, 上破試249....散戶唔入市, 阿爺又玩RMB中間价.....個市亂了....咁上穿又上唔到.....不如來下試again....快D來個了斷吧....

回復 384# goldwater 的帖子

咩事都有人批評 ,   有時呢D 野唔洗太介意

博晒命推~

回復 390# ~family~ 的帖子

昨日的平倉??

發新話題