發新話題

DEC 期指 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-12-11 10:36 發表
各位早晨!昨日學咗句新訽,幾有意思同大家分享吓「股市無得升,樓價無得跌」,大陸朋友講的;個市尋日唔穿今日瞓醒就穿,但暫時又守於上次低位23532未能直達23300,是有支持?又未必!或者大戶目標並非23300,今天星期三,下星期有條件直 ...
23300 到了... 真的要 226..

看來行齊5個浪upphase,  而家行down phase了!看382 or 618

???

引用:
原帖由 CB900 於 2013-12-11 16:07 發表
看來行齊5個浪upphase,  而家行down phase了!看382 or 618
CHING

由邊度計起...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-12-11 16:16 發表

CHING

由邊度計起...
夜d係波浪迷思出圖大家研究下

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-12-11 15:41 發表

23300 到了... 真的要 226..
MT's 技術係咪好神奇呢?用咗呢套技術就劉華果套《大隻佬》咁「我.....睇到因果!」

今日低位23259比目標突咗41點,圖形上睇見頂後似一組abc調整,由於初步目到位,即使未見底,未來時間都應

該會反彈,睇睇之後訊號會否改善,再訂下一個目標!

由於國指沽空比例太高,不排除明天先低後高,補倉也!kill kill 真強,可能守尾門

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-12-11 17:46 發表
MT's 技術係咪好神奇呢?用咗呢套技術就劉華果套《大隻佬》咁「我.....睇到因果!」

今日低位23259比目標突咗41點,圖形上睇見頂後似一組abc調整,由於初步目到位,即使未見底,未來時間都應

該會反彈,睇睇之後訊號會否改善,再 ...
會不會殺埋 230 牛 nei...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-12-11 18:52 發表

會不會殺埋 230 牛 nei...
世事無絕對,絕無不可能,所以唔敢肯定,但分析所得明日殺機會暫時不大,反彈完再探,根據此組上行浪1739點調整0.5今天已到!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-12-11 19:27 發表
世事無絕對,絕無不可能,所以唔敢肯定,但分析所得明日殺機會暫時不大,反彈完再探,根據此組上行浪1739點調整0.5今天已到!
Oic tks chin g...

有時候見啲報紙分析員真係好攪笑,砌個上証圖出來話突破頭肩底頸線,側埋一面,作為技術分析,千萬唔可以學!

發新話題