發新話題

AUG 10 期指,期權

下面有個20971 gap 未補

咁都唔係怒插???由高位沽落去有成450點賺wor?

引用:
原帖由 hktimothyip 於 2010-8-11 12:48 發表
恆指怒插力量啟動~第一目標21095(月線圖上升裂口)
反彈最多到21400
第二目標20592(日線圖7月22日上升裂口)
反彈最多到21000
第三目標19729(日線圖6月10日上升裂口)
反彈最多到20200
最後目標18600(升幅黃金比率0.618 ...
咁都唔係怒插???由高位沽落去有成450點賺wor?

引用:
原帖由 paaq 於 2010-8-11 15:36 發表
下面有個20971 gap 未補
如果要補, 7月22日喺20622個gap咪..
PX位大約喺20500水平..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

aiya... meeting meeting just miss miss miss so good short opportunity.. nevermind hope brother and sister are doing well!

Hello OK Hing.. your target reach! congrats!

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-11 14:45 發表

只要Outstation兄有留起收據, 半年內都可免費重讀, 就算過咗半年, 如果係舊生而有讀過呢個課程, 亦可以照價減半, 抵到冇朋友
都係實戰班有興趣d, 以前讀左果個實戰班, 同而家個實戰班已經唔同曬, 唔知呢個有無半價呢? 不過有無都唔係問題, 同 mt sir 講過下, 如果開班 call 我
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-8-11 15:51 發表
aiya... meeting meeting just miss miss miss so good short opportunity.. nevermind hope brother and sister are doing well!

Hello OK Hing.. your target reach! congrats!
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-11 15:25 發表
留意細仙 & MOC會唔會係#2D3, 而細仙亦見#1 CL Merge..
仲有呢個訊號, Chew兄睇唔睇到呢?_?

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-11 15:46 發表

如果要補, 7月22日喺20622個gap咪..
PX位大約喺20500水平..
20971 個gap 係30/7結算後夾的
20622 個gap連咁遠都要補 ? 真係要好強力做淡wor

今日之"怒插"似係有跌序沽,成交未夠

P.S. 隻藍燈籠好邪,一升個市就跌

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-8-11 15:54 發表

都係實戰班有興趣d, 以前讀左果個實戰班, 同而家個實戰班已經唔同曬, 唔知呢個有無半價呢? 不過有無都唔係問題, 同 mt sir 講過下, 如果開班 call 我 ...
實戰班新嘅訊號TST同埋BB都好清晰, 下個月就有實戰班, Outstation兄密切留意喇

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-8-11 15:54 發表

都係實戰班有興趣d, 以前讀左果個實戰班, 同而家個實戰班已經唔同曬, 唔知呢個有無半價呢? 不過有無都唔係問題, 同 mt sir 講過下, 如果開班 call 我 ...
可惜我收得遲,唔係都預埋我...

引用:
原帖由 paaq 於 2010-8-11 16:02 發表

20971 個gap 係30/7結算後夾的
20622 個gap連咁遠都要補 ? 真係要好強力做淡wor

今日之"怒插"似係有跌序沽,成交未夠

P.S. 隻藍燈籠好邪,一升個市就跌 ...
今日低位再破, 下行目標就要睇對稱20950-21000水平..
或留意落到低位, 細圖會唔會有轉勢訊號..

p.s. Paaq兄所講嘅藍燈籠係?_?

發新話題