發新話題

APR 11 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-11 14:09 發表

好友如真失守24320....回吐目標先看...24020
MOC雖見#2D3, 但大仙見紙五, 反彈過後或將繼續下試日圖Mr. Gann支持約24150-24175水平..
繼續留意大大仙有否紙五配合TST西..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-11 14:59 發表

MOC雖見#2D3, 但大仙見紙五, 反彈過後或將繼續下試日圖Mr. Gann支持約24150-24175水平..
Thanks Thanks

身子好番無耐...唔好太粗勞

回復 339# OK~ 的帖子

Very good!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-4-11 14:09 發表

好友如真失守24320....回吐目標先看...24020
亦感謝Wai兄無私分享己見

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-11 14:59 發表

從MOC見#2D3, 其後出現#1 CLM拗上 + 回馬槍反彈, 只要各位同學能掌握Bible配合TST訊號運用, 不論小至過百點, 大至上千點的浪, 都能安穩捕捉..

大仙2x3回試@24400

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-4-11 15:17 發表

從MOC見#2D3, 其後出現#1 CLM拗上 + 回馬槍反彈, 只要各位同學能掌握Bible配合TST訊號運用, 不論小至過百點, 大至上千點的浪, 都能安穩捕捉..  
thank you O.K 兄

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-4-11 15:18 發表
多謝Tsui兄提醒
討論區真的很需要各位共同討論、研究, 這樣同學們才能對課程內容學以致用, 亦感受更深..
這樣大家才能乘大浪、獲豐利..

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-4-11 15:18 發表
小心1hr見PMA、大仙#1 CLM..

回復 367# OK~ 的帖子

記唔起咁多野,要做份隨身 notes 先得

發新話題