發新話題

SEPT 期指, 期權

但仍是上升浪中, 所以等位買LC

Thank you for your kind sharing of knowledge

個別股票而言,大笨象踩地雷62蚊守唔到,但58算有支持。
終極熊三時,大笨象多數要落多次28蚊要人供股!
希望今次反彈浪,大笨象上番65至69蚊。
要是反彈浪後,大笨象再次穿62蚊地雷數字,追佢黎泵就得!

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-11 20:02 發表
牌面就好似無… 最好 kiss 50天先 good bye la...
都唔駛太担心,個市照咁走反而似我早期計嘅韻律,黎明前的黑暗,如果可以上到23000,向上一波有千幾點,向下一波保守有4000點,睇吓食唔食到!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-12 09:26 發表
都唔駛太担心,個市照咁走反而似我早期計嘅韻律,黎明前的黑暗,如果可以上到23000,向上一波有千幾點,向下一波保守有4000點,睇吓食唔食到!
由5 月尾睇好似上唔到23000

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-12 09:26 發表
先上後落… 好過磿住陰陰鉄…

Thanks...............

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-9-12 16:42 發表

由5 月尾睇好似上唔到23000
下星期有幾個力量指向23200左右,唔知成唔成!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-12 20:49 發表
下星期有幾個力量指向23200左右,唔知成唔成!
其實諗落好蠢,始終9月13日吹有事係d人吹水,
踢你落車才升。

發新話題