發新話題

JUN 期指 期權

引用:
原帖由 fatpat 於 2014-6-13 09:59 發表

How about 224P@37
224p尋日已破位,今日之後要跳高一級等226啦!

明天策略係39點LP226。

VHSI 13

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

一路縮,揸乾揸淨!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

金牌評論員

•發短消息
•加為好友
•當前在線

37# 大        中 小        發表於 2014-6-12 11:15  顯示全部帖子

技術上尋日應該繼續上234~236,點解唔上,道理好簡單,因為金水有兩張236lc等食糊,大家千其唔好睇小呢兩張,因為金水都係散戶,一般散戶都係莊家嘅點心,佢哋唔駛好似我哋咁亂咁估,佢哋可以一清二楚睇到大家嘅底牌;

今朝走勢同尋日估計大致接近,會上穿232嗎?呢個機會好大,甚至會有破10號高位23266嘅可能,幾時破真係難估,因上得急散戶食糊就等如莊家派錢,所以反反覆覆先上對佢哋有着數;

而家大部份散戶心目中認為,個市上咗1700幾點,保守整個0.382都得呱,你係咪咁諗呢?呢個市因為大家都係咁諗,莊家係清楚嘅

又一次

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-6-13 10:33 發表
金牌評論員

•發短消息
•加為好友
•當前在線

37# 大        中 小        發表於 2014-6-12 11:15  顯示全部帖子

技術上尋日應該繼續上234~236,點解唔上,道理好簡單,因為金水有兩張236lc等 ...
總結係... 上...

thanks C hing

大富兄弟齊心!HK齊唔齊心
大家早晨!

回復 315# cowbearcar 的帖子

多謝各位師兄!!!

另 有興趣 可留意~~
admin :
今期STKRO股票期權課程,亦將會示範如何以SIL程式揀股軟件,捕捉升幅190X倍的#8050,#3886,及80X倍的#1165,#241及#716等出現上升巨浪的股隻,已經完成了核心課程的同學,實在不容錯過!

<<報名按此>>

39点好准,谢谢

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-6-13 09:50 發表
賺番十點八點又夠買包花生
#c 配 大仙,頂多食到第1轉……
之後果下爆,要用 BB-Swing 技術。
真係要讀晒成個核心課程,連最後既加強班都讀埋才學到。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-6-13 12:23 發表

#c 配 大仙,頂多食到第1轉……
之後果下爆,要用 BB-Swing 技術。
真係要讀晒成個核心課程,連最後既加強班都讀埋才學到。
全民皆226佢就破232,莊家肥!好戲在後頭

發新話題