發新話題

FEB 期指 期權

(唔理幾時開始喇, 見 215xx-216 就沽定, 下望 207, 穿 217就走人 )
星期一上硬218播,輸更走唔走呢??

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-9 18:46 發表
(唔理幾時開始喇, 見 215xx-216 就沽定, 下望 207, 穿 217就走人 )
馬到功成Alancs1266兄都講咗217上止蝕,無論羸輸都好,定咗策略就要做,
上硬218?好難講!

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-9 18:46 發表
上硬218? 點解

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-9 23:13 發表
馬到功成Alancs1266兄都講咗217上止蝕,無論羸輸都好,定咗策略就要做,
上硬218?好難講!
真係217都唔到!大戶控制哂,玩心理學

隔夜圖所見大富#1CLM準備拗落,上唔到217米準備破底啦!老美升百幾點夾埋做世界!最慘黑期麥218,上硬?訊號唔配合真係唔敢包,alancs1266兄又bingo

暫時食左淡倉, 嬴幾十點落袋先, 感覺有機會上217-218 再沽過

成日咁長,十点都未到,解乜野?

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-2-10 09:48 發表
暫時食左淡倉, 嬴幾十點落袋先, 感覺有機會上217-218 再沽過
如果真係咁古惑,破到217就有219~220啦!又係唔敢包!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-10 09:55 發表
如果真係咁古惑,破到217就有219~220啦!又係唔敢包!
而家只可以見步行步, 散淡應該未認輸, 好淡又感覺跌唔落, 大戶為有派下貨先

我係21500Call佐一張!

發新話題