發新話題

SEPT 期指, 期權

大圖受制 21881,下午應聲而下。
如果新版友執到錢既,記得飲水思源!

thank you 各位 c-hing

引用:
原帖由 隐居族 於 2015-9-11 13:23 發表

用“自欺欺人策略”? 又話“注定一世失敗”
又變身,真係辛苦晒
呢個策略同個注定失敗策略有乜唔同呀?辛苦你啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 13:48 發表
大圖受制 21881,下午應聲而下。
如果新版友執到錢既,記得飲水思源!
輸咗有冇得回水先?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-9-11 13:36 發表
九月240,先睇穿不穿尋日高位先
呢組反彈浪上唔上到24000兩睇,如果係4浪就難。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 13:47 發表

下星期先啦,明知插幾日咁心急開倉做乜!
再者我純做長倉。
10套按金不少的。
10套按金8萬幾啦!

呢兩日始終驚高位橫行轉倉,亦可以加倉。
下星期爆邊機會大,你可以選擇「左右逢源」過周末。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-11 14:33 發表
呢兩日始終驚高位橫行轉倉,亦可以加倉。
下星期爆邊機會大,你可以選擇「左右逢源」過周末。
iv高呢個策略輸咗9成。

我估9月9日22176並非呢組反彈浪浪頂,是去long put 即是掉錢落海,要搏只能向上搏,搏到幾多到時睇訊號啦!

咁我選擇吉倉,始終驚9月13日唔知爆乜鬼大鑊野!
反正我既 B餐仲如常有效,依家仲有 大貴 「牛郎/織女線」幫手睇反手。

p.s. 要入到實戰區會員才知乜事。

發新話題