發新話題

FEB 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-2-7 17:43 發表

一切都是MT Sir的功勞

祝MT Sir、大戶兄 & 各位師兄師姐能夠月月穩定收息、機會到時乘勝追擊!
Option-King挑李滿門、繼續發揮助人精神!  ...
好的!向MT sir致敬!!!一齊起立!!!

Ok兄咁準,我估毎月一定最少50%利潤!
發揮到MT sir的精髓!
MTsir, 如果您睇到這信息,可唔可以解釋下點解咁大套+咁堅的system您都諗得到???
比我的話,會好似期權入左曲位咁,個頭"爆"左就諗唔到釘點。。。。hahaha

引用:
原帖由 paaq 於 2011-2-7 17:52 發表

day chart 50&100
咁恐怖。。。。。。

須然今日紅盤高開低收,但mt sit嘅每週走勢評論&o.k兄嘅即市推測就旗開得勝,勁

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-7 17:56 發表

咁恐怖。。。。。。
係bor~~~
不過我都見到週線圖100>250 & 月圖20>50 bor........
其實有無話邊個圖的VIX指數勁D?

回復 302# OK~ 的帖子

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-2-7 18:00 發表
須然今日紅盤高開低收,但mt sit嘅每週走勢評論&o.k兄嘅即市推測就旗開得勝,勁
Tsui兄開工啦?
你點睇今日個市&未來2~3日?

thank you.

回復 302# OK~ 的帖子

thank you  !!!

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-2-7 18:06 發表

Tsui兄開工啦?
你點睇今日個市&未來2~3日?
大戶兄,剛行開現可以向你發表本人愚見:今朝紅盤高開後各仙都發出沽貨訊號,所以將早前lc236平倉獲利,低位差額200多點,
相信呢d短炒訊號只有完成mt sir嘅核心課程嘅同學至可以感受到,尤以O.K兄嘅分柝可以話100分!
今日走勢比預期急,可能只係大戶嘅PMA,從大大仙未見短期浪底估計,大市未來幾日波幅有可能收窄(23300-24000)間尋找突破,
如大大仙於樓下相聚,25000指日可待

昨晚回來,明日又要同家人去5天團,睇睇出發前有冇訊號lc,我覺得玩價內安全d,着數過玩期指,
升90%跌50%

發新話題