發新話題

SEPT 期指, 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-10 10:27 發表
傳统嘅陰陽燭好多時候係莊家製造嘅陷阱,三白武士可能係落後咗,現在見低訊號係一陽遮三陰。
我都好期待... E 個星期支周燭點收...

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-10 10:47 發表
會唔會運行一組2-a-b-c呢?如個係調整未完。

小時圖睇,之前就「突破性裂口」
今日「身懷六甲」
除非明日再裂口落變「孤島」,原則上都要睇升!

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2015-9-10 10:10 發表

大家早晨, 似彈後回調就真
原本我都希望你講得啱,最新Ni浸走势又令我覺得好失望

回復 284# optionbaby 的帖子

我睇住 213 呢個位

回復 285# edwardwcf21 的帖子

Thank you!
大家交流下

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-9-10 15:01 發表

原本我都希望你講得啱,最新Ni浸走勢又令我覺得好失望
14:50 個低位, Call/Put 都好重交易。
另外,今日 232c、234c 各有過千張交易!
除非穿14:50 個低位才視大戶反手做淡倉。
否則都要睇好。

9月功課睇 24000期結,發寒商食盡牆紙!

回復 287# cowbearcar 的帖子

Thank you car hing!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-10 15:16 發表

14:50 個低位, Call/Put 都好重交易。
另外,今日 232c、234c 各有過千張交易!
除非穿14:50 個低位才視大戶反手做淡倉。
否則都要睇好。

9月功課睇 24000期結,發寒商食盡牆紙!
...
發寒商派咗幾個月錢啦,睇吓今個月可唔可以威番次!造緊個GP!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-10 13:16 發表

我都好期待... E 個星期支周燭點收...
破腳穿頭,是否代表見底?我都希望係,但始終覺得差小小,可能彈完再插穿二萬先收工。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題