發新話題

JAN 11 期指,期權

h all chingi~~~~~~

今早 LC 236 @$348..........剛剛市食左 100 點走人........驚險............... ^.^

引用:
原帖由 mk98 於 2011-1-4 16:06 發表
今早 LC 236 @$348..........剛剛市食左 100 點走人........驚險............... ^.^
期權當期指炒
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-4 15:55 發表

MOC初見 #2D3、DCC & TST西  
OK 兄 您好 !
祝 您 萬事如意, 今年贏多點

Thank you sir

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-4 16:07 發表

期權當期指炒  
其實仲研究近 d notes.............仲未識開扣倉..........見今日圖看有升,要賺定 d 至尊核心課程學費先...... :-)

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-4 15:32 發表

期指今日大成交上破上行目標約23600水平, 高見23683點回落..

大大仙在樓上初見#2X3, 而大圖仍然向上, 大市或於高位反覆, 即使調整亦未見會有急跌, 暫看不宜LP..

或留意大大仙見#2DTL & TST西訊號再SOP..
現做淡真頗有難度..

引用:
原帖由 mk98 於 2011-1-4 16:12 發表

其實仲研究近 d notes.............仲未識開扣倉..........見今日圖看有升,要賺定 d 至尊核心課程學費先...... :-)
每日100點, MK98兄好快賺完學費賺生活費、提前退休費用

Thank you all Ching!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-1-4 16:16 發表

每日100點, MK98兄好快賺完學費賺生活費、提前退休費用  
我覺得今日只係好彩,但玩呢 d 會另我好緊張,成日睇住個 monitor...........完全另到我有 d 心理不安,工作唔專心 tim........... :-)
所以我要快 d 學識期權心法,做定 d 安全扣,免於另自己過份緊張先得.............

發新話題