發新話題

FEB 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 15:07 發表

Thanks Floyd兄
Floyd兄嘅意思係會現在行個向上反彈浪, 下星期開始繼續尋底?_?
暫看是這樣....

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 11:56 發表
hi  ~20250-300 應有不錯支持..
head to the target?

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 15:14 發表

head to the target?
Reached already
不過小弟從大仙睇, 有機會#2D之後出現PC, 如果係就要等支槍落返嚟再買上
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 15:19 發表

Reached already
不過小弟從大仙睇, 有機會#2D之後出現PC, 如果係就要等支槍落返嚟再買上
i hope it can reach ~20250 today....

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-4 15:24 發表

i hope it can reach ~20250 today....
小弟都想落低啲買嘢

引用:
原帖由 OK喎~ 於 4-2-2010 03:26 PM 發表

小弟都想落低啲買嘢
Today too fluctuating ........ just did big fut to take minor profits.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

想請問下各位師兄, "實戰即市研討" 同 "期指期權" 兩個頁面有咩分別? 點樣先睇到 "實戰即市研討"?

引用:
原帖由 lofu 於 2010-2-4 15:35 發表

Today too fluctuating ........ just did big fut to take minor profits.
minor profit is better than nothing, hope everybody have good trades

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-4 15:40 發表

minor profit is better than nothing, hope everybody have good trades
Less is MORE  

引用:
原帖由 Surfer58 於 2010-2-4 15:39 發表
想請問下各位師兄, "實戰即市研討" 同 "期指期權" 兩個頁面有咩分別? 點樣先睇到 "實戰即市研討"?
如要進入"實戰班專區", 首先要完成B班至F班課程; 然後再上實戰班(即G班), 就可以擁有權限進入"實戰期指即市討論"...

因為喺公開討論區唔方便討論MT Sir課程嘅秘密, 亦為及上完實戰班嘅學員, 可以掌握實戰班所學嘅"創富圖", 所以就開設"實戰班專區", 喺入面大家討論訊號可以比較深入

發新話題