發新話題

JUL 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-7 14:19 發表

Trend兄都對MT Sir嘅新實戰系統開始熟習
混字派?

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-7 12:01 發表

For your reference.  Not a single automatic order.
IDQtyPriceTimeHSIN0251980310:04:58HSIN0271983010:11:39HSIN0311980010:41:38HSIN0251979510:46:40HSIN0251979410:46:40HSIN0311980011:08:25HSIN027198 ...
Thanks Tsang兄
照以上數據睇, 小弟睇頭先喺第一次拮穿198嗰5秒入面做咗2xx張, 可能只係好淡爭持..
Tsang兄又點睇?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

有新野?
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-7 14:19 發表

Trend兄都對MT Sir嘅新實戰系統開始熟習

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-7-7 14:28 發表
有新野?
Yes, 正確運用保力加去配合創富圖炒即市
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

吾知有否改變, 暫看是築底成功向上, 不過大仙才剛#2x3, 細仙#1在頂, 可能仍反覆一下才升, 但如果下穿19775就另計
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

尋日大升都唔平左long CALL?昨天真的是黃金機會呀~~

尋日大升都唔平左long CALL?昨天真的是黃金機會呀~19700的牛証還未死,如何大升呢??

昨天晚上我上MTsir的期權班,他說得很好

昨天晚上我上MTsir的期權班,他說得很好,就算你做錯左方向,都可以有錢賺,我以前玩牛熊証同窩輪,一做錯方向,真的蝕不少,相信只有期權才可以做得到~~~

3pm仍然係低成交

穿左19775

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-7 14:38 發表
吾知有否改變, 暫看是築底成功向上, 不過大仙才剛#2x3, 細仙#1在頂, 可能仍反覆一下才升, 但如果下穿19775就另計
另計.........

發新話題