發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 iwanttogetrich 於 2012-3-1 15:15 發表
MOC on GP?!
今日大仙是射大子午,是不是因為咁所以有急跌呢?

引用:
原帖由 rickso 於 2012-3-1 15:27 發表

今日大仙是射大子午,是不是因為咁所以有急跌呢?
Don't see that Euro / US futures big drop causing HK to drop.......

Must be Donald questioning period => 急跌

Just like Ben Bernanke speak => DJI drop

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-1 15:20 發表
唯細仙見-MPC
或待MOC魚出現, 並留意#1CLM後有否持槍配合
由於細仙剛見-MPC, 因此再破低位
細仙 & MOC現見持槍、+MPC, MOC或形成#2D3向上, 留意M回落能否形成DBT再上
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 275# OK~ 的帖子

大時代同半代 都等 DCC??

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-1 15:44 發表
大時代同半代 都等 DCC??
小弟看半代 & 大大仙均待DCC

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-1 15:38 發表

由於細仙剛見-MPC, 因此再破低位
細仙 & MOC現見持槍、+MPC, MOC或形成#2D3向上, 留意M回落能否形成DBT再上
MOC現行DBT, 但由於細仙M未回, 而MOC剛見+#1PC, 留意TOC有否GP訊號

掛住聽 無做野~~聽到把鬼火
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-1 16:05 發表
掛住聽 無做野~~聽到把鬼火
如何防止政治 "超友誼" 關係
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

唔做住   see 今晚  DJI 守唔守到12920-12880
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 5466 於 2012-3-1 16:08 發表

如何防止政治 "超友誼" 關係 images/smilies/default/smile_04.gif
曾xx痴線.....話自己交朋友不少wo
做到特首   自然大把朋友la.....
如我係李+乘 仔女 都多朋友.....
"看好看淡隨勢而轉"

發新話題