發新話題

SEPT 期指, 期權

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-9-9 15:23 發表

真係好爽啊,師兄~
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-9-8 22:00 發表

師兄,雙飛交左學費,但未能抽時間上堂多謝葉小姐留位比我
我返工用AA睇係唔太準確,但都估到DD今早入左LC,還沒平倉
恭喜!赢多啲!
報嗮上個月嘅仇啦?

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-9 11:13 發表

TKS CHING... 無夾... BUT 都無落場... @.@
冇落場都好啲,幾驚你尋日抽升short call唔願走,唔走今日入晒肉啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2015-9-9 16:00 發表

恭喜!赢多啲!
報嗮上個月嘅仇啦?
師兄,係月尾出外手多輸左2張,整月來計盈利也很好

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-9 16:03 發表
冇落場都好啲,幾驚你尋日抽升short call唔願走,唔走今日入晒肉啦!
無做權… 只玩國企… 見 9千支持到… but 港女就講大話… 所以無行動… 失機… @.@

回復 265# butterflyjoan 的帖子

藍色大隻佬一陽遮三陰見底,後市唔講得笑。

見到你地爽連我都爽埋,都叫做拈到d油水
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 267# ourstation 的帖子

MT's學生應該揾到餐晏仔,太陽明天會見#2X3,相信反彈浪會持續到十月中,策畧是逢低買上。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-9 20:17 發表
MT's學生應該揾到餐晏仔,太陽明天會見#2X3,相信反彈浪會持續到十月中,策畧是逢低買上。
金水師兄,有計算到20500左右這低點嗎?謝師兄指教下!
我的計法不知有沒有錯?剛好是6月尾至7月頭為3,但都相信自己入場試一下,點知捉到正一正

回復 269# ~family~ 的帖子

20366呢個位真係幾騎呢,勉強最接近嘅計法都係計到20500或19800,波浪真係好難數,如果要數的辦法我諗2008年海嘯之後,全部以abcde運行。

發新話題