發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-8-6 14:22 發表
咁都得?
當然唔可以蚊把神尺出來啦~

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-6 14:15 發表
baby 做咗啲乜嘢單?講嚟分享吓!
邊有師兄咁醒呀?唔做嗎冇错咯!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-8-6 14:27 發表

邊有師兄咁醒呀?唔做嗎冇错咯!
咁又係,冇做嘢揾人吹吓水冇咁悶!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 263# goldwater 的帖子

吹吹下,吹到啲好野出黎冇坏嘅,仲有得着添

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-8-6 14:34 發表
吹吹下,吹到啲好野出黎冇坏嘅,仲有得着添
有好嘢吹到出來?咁又係,唔記得你啲免費船飛都係吹番嚟嘅
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

記得上堂時候,阿SIR都話找到底位先做S
找到爆點才L,先防守後搶攻 星期一做SP利潤一定好過我LC..宿到得返15%利潤 唔聽話!

我玩期權多數係long,因為long中好有滿足感,尤其是用10點8點升到幾百至1000點果種感覺。

回復 266# ~family~ 的帖子

唔够按金锁定利潤系幾难搞架,好蝦人做
睇位又要凖

早前幾次都講過,bible訊號又簡單,單實用,近日大師兄小上來,呢組浪滑翔中,咁快就話見底真係浪費子彈。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-6 14:48 發表
我玩期權多數係long,因為long中好有滿足感,尤其是用10點8點升到幾百至1000點果種感覺。
有咁嘅機會師兄單声好喎

發新話題