發新話題

Nov 10 期指,期權

仲激過賣地

A 股 無乜反應,小心

賣地前已經咁挾法, 今日賣地後會如何走 ?
銀行開始加按揭息, 對樓市會否增加壓力 ?

Morning all.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 5466 於 2010-11-3 10:58 發表
賣地前已經咁挾法, 今日賣地後會如何走 ?
銀行開始加按揭息, 對樓市會否增加壓力 ?
想多左又要夾

請問今日會唔會,或者,有機會,可能.....回小小

引用:
原帖由 基哥 於 3-11-2010 11:58 AM 發表
請問今日會唔會,或者,有機會,可能.....回小小
After land selling
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-11-3 11:59 發表

After land selling
Yeah, I hope so...

班 "魔鬼" 見政府無料到,熱錢有入無出,仲唔搏命搶地  

lo fu, hing didn't catch the up wave ma this morning?

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-11-2 14:21 發表
最近比較發現, 在forum的留言似乎一致看好恆指, 看淡美元, 看好其他外匯黃金, 我和不少朋友討論, 他們的看法很一致, 可是我得到的一致性是很高, 反而有些懷疑, 因為這表示很多人都買貨了, 那麼真的仍有很多錢去堆高 ...
很快只有2和4既可能了,
數天由228升至241之上, 真係強到
有些時候真要相信市場力量, 多於自己想:不會強至此吧之類, 市場永遠是對的
今次我都中招
以下是我看2和4既可能啦:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

發新話題